RECEPTY

Grécky šalát s domácou tofu fetou a ryžovými plackami


Náš obľúbený ľahký obed alebo večera z domácej zeleniny s vynikajúcou domácou nakladanou tofu fetou a obilninovými plackami. Komplexné a sýte jedlo, zdravé a navyše taak chutné. Olivy v bio kvalite sú bez konzervantov a sú aj omnoho chutnejšie. Placky sú prirodzene bezlepkové, chrumkavé a k šalátu sa skvele hodia, zasýtia na dlhšiu dobu a predsa ľahko stráviteľné.

  • domáca tofu feta
  • ryžové placky
  • bio olivy
  • 1 červená cibuľa alebo šalotka
  • zelenina: paradajky, papriky, uhorky
  • dochutenie: umeocot podľa chuti, olej z nakladanej tofu fety
  1.  Zeleninu nakrájame na väčšie kúsky, množstvo podľa hladu. Cibuľu na tenké polmesiačiky. Premiešame a ochutíme umeoctom a trochou bylinkového oleja z nakladanej fety.
  2. Primiešame olivy, použili sme čierne s kôstkou, chuťovo sa k šalátu perfektne hodia.
  3. Posypeme nakladanou tofu fetou.
  4. Podávame s chrumkavými obilninovými plackami

Dobrú chuť!


Počet videní: 4