Grécky šalát s domácou tofu fetou a ryžovými plackami
Náš obľúbený ľahký obed alebo večera z domácej zeleniny s vynikajúcou domácou nakladanou tofu fetou a obilninovými plackami. Komplexné a sýte jedlo, zdravé a navyše taak chutné. Olivy v bio kvalite sú bez konzervantov a sú aj omnoho chutnejšie. Placky sú prirodzene bezlepkové, chrumkavé a k šalátu sa skvele hodia, zasýtia na dlhšiu dobu a predsa ľahko stráviteľné.
dochutenie: umeocot podľa chuti, olej z nakladanej tofu fety
Zeleninu nakrájame na väčšie kúsky, množstvo podľa hladu. Cibuľu na tenké polmesiačiky. Premiešame a ochutíme umeoctom a trochou bylinkového oleja z nakladanej fety.
Primiešame olivy, použili sme čierne s kôstkou, chuťovo sa k šalátu perfektne hodia.