Na troche oleja restujeme nakrájanú cibuľu, pridáme cesnak, strúhanú mrkvu na jemno a na drobno nakrájané paradajky. Pridáme koreniny, chvíľu spolu restujeme, môžeme podliať pár lyžicami vody a necháme dusiť do mäkka cca 5-7 minút.
Premiestnime do vyššej nádoby a spolu s adzuki, tamari a lahôdkovým droždím mixujeme.
Tortilly plníme pripravenou zmesou do polovice, preložíme na polovicu a opečieme na troche olivového oleja z oboch strán do zlatista.
Dresing pripravíme zmiešaním všetkých ingrediencií. Ak je hustý, môžeme pridať trocha vody/rastlinného mlieka na zriedenie. Ak nám nevyhovuje surový cesnak, môžeme zameniť za sušený. Dresing môžeme aj rozmixovať na hladký krém.
Podávame s obľúbenou listovou zeleninou. Jedlo je dobre doplniť o zeleninovú krémovú alebo číru polievku.