RECEPTY

Sendvič z cícerovej múky


Skvele využitá cícerová múka. Je nadýchaný a veľmi jemný. Prirodzene bezlepkový, bez droždia, je vyrobený iba z 6 ingrediencií, čo už viac dodať. Zjedol sa na posedenie. J

  • 300 g cícerová múka
  • 1 ½ PL datľový cukor/ alebo ryžový sirup
  • ½ čl himalájska soľ
  • 1 ¼ čl sóda bikarbóna
  • 2 PL sezamový olej
  • 355ml perlivá voda
  1. Rúru si predhrejeme na 190 stupňov. Papierom na pečenie si vystelieme formu na biskupský chlebík. (rozmery zhruba 26x12cm)
  2. Cícerovú múku preosejeme spolu s ostatnými suchými ingredienciami. Pridáme olej a perlivú vodu, metličkou vymiešame na kompaktné cesto a hneď nalejeme do formy, pečieme 40-45 minút. Skúsime test špajlou, či je sendvič hotový.
  3. Necháme 10-15 minút vychladnúť v pekáči a potom prenesieme na mriežku až do úplného vychladnutia.

Dobrú chuť!


Počet videní: 14