Chrumkavý, výdatný a bohatý na bielkoviny. Šalát vytvorený z kopy čerstvej zeleniny, cestoviny, tempehu a čerstvého koriandra s dokonalým pikantným dresingom.
Zvolené cestoviny uvarte podľa pokynov na obale. Množstvo podľa seba.
Mrkvu nakrájame škrabkou na zemiaky na tenké plátky, kapustu nakrájame na tenké pásiky, papriku na tenké plátky. Prepáchneme špenát. Jarnú cibuľku a koriander nakrájame na drobno.
Tempeh nakrájame na trojuholníky a restujeme do chrumkava na troche sezamového oleja.
Dresing vyrobíme zmiešaním všetkých ingrediencií, vodu pridávame postupne aby sme dosiahli hustú ale nalievateľnú omáčku. Podľa potreby si upravíme množstvo ingrediencii a chuť si vyladíme presne podľa seba.
Na tanier dáme zo všetkej nakrájanej zeleniny, množstvo podľa seba, rezance a tempeh. Posypeme koriandrom a jarnou cibuľkou a zalejeme dresingom.