Vynikajúca príloha k obľúbeným jedlám.
• 1diel Polenta
• 3diely Rastlinné mlieko
• štipka riasy arame
• štipka himalájskej soli
• ½ cibuľa
• čerstvá vňaťka, pažítka
• sezamový olej
- S prípravou polenty začneme skôr, prípadne si ju uvaríme na raňajky vo väčšom množstve a necháme aj na obed či večeru. Polentu varíme 20-30 minút a nalejeme na tanier v tenkej vrstve, necháme úplne vychladnúť.
- Nakrájame na malé obdĺžniky. Na oleji restujeme cibuľu do chrumkava, pridáme nakrájanú polentu (lepšie chuti viac osmahnutá) a čerstvé bylinky. Podľa chuti osolíme. Alebo pečieme v rozohriatej rúre na 175stupňov 20 minút.
Počet videní: 99