RECEPTY

Cestoviny so špargľovou omáčkou


Sezónna kráľovná zeleniny pre detské bruško a tanier bol raz dva prázdny. 

  • 5cm póru
  • 4 stonky zelenej špargle
  • 3 ružičky karfiolu
  • kúsok riasy wakame
  • 1dc zeleninový vývar na zaliatie
  • ½ čl bieleho misa
  • posypanie: obľúbená bylinka/mikrobylinky
  1. Na troche sezamového oleja restujeme nakrájaný pór.
  2. Špargľu umyjeme a odstránime konce, nakrájame a spolu s karfiolom pridáme k póru, chvíľu restujeme, zalejeme zeleninovým vývarom, pridáme riasu a dusíme pod pokrievkou 10 minút alebo do zmäknutia.
  3. Pridáme miso a mixujeme na hladkú omáčku, podávame s obľúbenou cestovinou, posypané obľúbenou bylinkou alebo mikrobylinkami.

Dobrú chuť!


Počet videní: 17